Bolkskamp 74

Oldenzaal

€ 269.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Groen om je heen en volop leefruimte. Het staat erom bekend, dát is wonen aan de Bolkskamp. Het is een plek waar je - als je de gemakken en de ruimte eenmaal gewend bent - nooit meer weg wilt. Deze buurt, ook wel bekend als ‘de Kampen’, wordt gekenmerkt door brede straten, afgewisseld met groen en water. Van die kenmerken geniet je op nummer 74 maximaal. Een parkje is hier je nieuwe achterbuurman en daarachter? Het Hulsbeek, dus recreatie in slechts een paar minuten lopen.

Deze huizen hebben vooral de eigenschap dat ze beschikken over wel héél veel ruimte. Maar liefst 142 m2 aan woonoppervlakte en daarvan kunnen we je vertellen dat is royaal voor het type tussenwoning. Wat je daarin allemaal gaat vinden, dat lees je verderop. Wel verklappen we je vast, en dat heb je vast gezien op de foto’s, een update is nodig, maar de basis is hier meer dan goed!

Ruimte en vrijheid
Eerlijk is eerlijk, die handjes moeten even uit de mouwen, maar daar krijg je ook heel wat voor terug. Allereerst enorm veel #ruimte en dit voel je gelijk al bij binnenkomst in de riante entree/hal. Dan door naar de living, waar je vooral het element #vrijheid gaat ervaren. Kijk eens door de schuifpui naar de tuin, met daarachter de hoge bomen aan het veldje. En wat te denken van de voorkant, waar je door de verhoogde ligging een mooi zicht hebt door de brede straat zonder in te leveren op je privacy. Heerlijk toch?

3 + 2 = plek voor het hele gezin
Telkens willen we het woord herhalen: ruimte, want ook dit staat op de verdieping centraal. De slaapkamers, 3 tellen we er, zijn enorm. Twisten over wie de grootste krijgt is hier dus niet nodig. Dan de luxe van toen, 2 badkamers maar liefst en we horen je denken, is dat wel nodig? Misschien niet en dan trek je ze eenvoudig aan elkaar, om daarmee jouw thuisspa te realiseren.

Verdieping+
Enkele buren ging je al voor, het verbouwen van de zolder. Met een klein beetje improvisatie kan je hier de mooiste plekjes realiseren, zo’n toffe werk- of chillkamer bijvoorbeeld. Of ga je een stap verder en creëer je hier een 4e of 5e slaapkamer. Of wat dacht je van een adults-only zolder met inloopkast of eigen badkamer? De dakkapel zit er al, dus die metamorfose is zo gepiept.

Groen, groener, groenst
Zo’n achtertuin als deze is toch helemaal wat je wilt? Dit is ligging zuid-west, dus lekker zonnig (ook perfect voor zonnepanelen) en door het achtergelegen speelveld - zeg gerust parkje - is er aan privacy geen gebrek. Nog zo’n grote plus van wonen hier is dat er altijd een parkeerplek in de straat te vinden is en je met de auto zo de A1 op draait.

More
Less

Facts

Bouwjaar

1974

Inhoud

460 m3

Perceel

165 m2

Tuin

65 m2
zuidwest

Woonoppervlak

142 m2

Location

'De kampen': groen & ruimte

Middelbare school

Heel dichtbij = TCC locatie De Thij

Food & drinks

Probeer Erve Hulsbeek eens!

Basisschool

Keuzevrijheid uit 3 stuks!

Supermarkt

AH is hier vaste prik

OV

De Thij heeft 8 bushaltes

Mediadesk

Timeline

 • 1974

  Een plek om tot rust te komen!

  Groen en ruim opgezet zijn ‘de Kampen’, dit maakte dat ze gelijk geliefd waren bij het vliegpersoneel van Vliegbasis Twenthe. 

 • 1995

  Huis gekocht

  In 1995 heeft de huidige eigenaar het huis gekocht. Verkocht aan deze leuke plek waren ze al langer, want daarvoor woonden ze gehuurd in dezelfde straat

 • 2022

  Bitumen vernieuwd

  De dakbedekking van de schuur is pas nog vernieuwd

 • 2023

  Metamorfose

  Het jaar van jouw verbouwing!

 • 2024

  Nooit-meer-weg

  Helemaal jouw plekje in het groen, hier wil je niet meer weg!

Energie

Energielabel

D

Isolatie

dakisolatie

Warm water

cv ketel
Nefit combiketel
eigendom

Verwarming

cv ketel