de Smidse 3

Rossum

€ 345.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Match, hier komen (onverenigbare) woonwensen bijeen! Items die eigenlijk niet samengaan: de jaren ’70, gekenmerkt door ideale rechttoe rechtaan ruimten, oftewel praktische volume, maar niet bepaald bekend als duurzaam, hier wel. Eigenlijk spat het volume er bij de eerste aanblik al vanaf en voor dat tweede item spieken we uit het slaapkamerraam achter. Chique op het platte dak liggen ze, tel maar mee, 16 zonnepanelen inderdaad die o.a. zorgen dat wel met een energielabel A kunnen prijken.

De ‘traditionele’ basis is door de jaren heen aangevuld. Enerzijds met extra’s als een strakke keuken, hippe badkamer en een veranda, dus tadaa, daar gaan weer woonwensen in vervulling. Anderzijds met zonnepanelen, glas- en dakisolatie. Kortom praktisch of duurzaam? Je hoeft niet te kiezen, hier kunnen we vol trots stellen: dit huis heeft beiden!

Buiten
Spelen, stallen en zonnen, dat doen we hier! De tuin, daar beginnen we is niet mega, maar perfect voor een leuke speelplek voor de kids, jouw ligbad in de zon en voor lange zomeravonden onder de veranda.
Voor werken aan huis of de wel heel grote verzamelaars hebben we goed nieuws: lekker doorgaan. Met carport, semi-carport, schuur en salon durven wij wel te garanderen dat je hier de komende jaren goed zit.
Goed onderhouden is zo’n ander element dat gelijk opvalt én dit is een van die leuke straten van Rossum, het pleintje voor laat gelijk zien waarom!

Binnen
Koken, baden en werken en dat in stijl staat voorop! Moderne zwart-witte kleuren maken het chique en met een dubbele wastafel in de badkamer is filevorming in de ochtend verleden tijd. Jouw nieuwe werkplek, nu in gebruik als salon, is een voormalig deel van de garage, dus zet maar een streep door reistijd, vanaf nu telt: binnen 3 seconden van je bureau naar de bank!
Verder zijn een bijkeuken, altijd handig, en maar liefst 4 grote slaapkamers mooie extra’s die erin zitten.

Rossum
The place to be? Zeker van toepassing, zo is het straks een luxe dilemma, welke stad je kiest, want naast alle voorzieningen in het dorp zelf, zijn met Oldenzaal en de oprit naar de autobaan zo dichtbij eigenlijk alle opties open om telkens nieuwe en leuke dingen te doen.

More
Less

Facts

Bouwjaar

1977

Inhoud

462 m3

Perceel

233 m2

Tuin

59 m2
zuid

Woonoppervlak

137 m2

Location

Rossum = Volop gezelligheid

Middelbare school

Op de fiets naar O'zaal!

Food & drinks

2 in 1 @ Jimmy: Cafeteria & Chinees

Basisschool

Kids gaan naar de Kerkewei

Supermarkt

Onze tip: lekker laten bezorgen!

OV

Met lijn 64 naar het station in O'zaal

Mediadesk

Timeline

 • 2012

  Het jaar van de nieuwe keuken

  Bekijk het verschil zelf maar eens

 • 2012

  Ook het jaar van de badkamer

  Helemaal up-to-date en met vloerverwarming

 • 2021

  Het schilderwerk buiten

  Alles weer strak in de lak!

 • 2022

  16 zonnepanelen zijn geplaatst

  Van maar liefst 370Wp

Energie

Energielabel

A

Isolatie

Warm water

cv ketel
Bosch HR combiketel
eigendom

Verwarming

cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, gashaard