Elzenstraat 11

Hengelo

€ 287.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Een huis om verliefd op te worden en eentje waar je zo intrekt vanwege de uitzonderlijk mooie afstyling. Dat kunnen we beamen aan de Elzenstraat 11 Hengelo. Want die toffe VT-wonen stijl, die heb je hier te pakken. En dan komt deze charmeur ook nog in een geïsoleerd jasje. De dak-, muur-, vloer- en raamisolatie (HR++) is al voor je uit handen genomen. Dit is #wiljewonen!

De locatie is er ook een die onder die # valt; héél dicht bij het centrum en tegelijkertijd in zo’n vooroorlogse straat waar karakter en gezelligheid centraal staat. Een ijsje bij Van der Poel haal je in 5 minuten en ook de snelle boodschap in het centrum is zo gepiept. Ga je in tegengestelde richting, dan ben je in dezelfde tijd op de A1.

Your welcome!
De entree maak je bij dit huis extra graag aan de voorzijde. Die is overdekt en het glas in lood en granito vloer kenmerkt meteen de ‘30 ambiance. Die laatste is professioneel behandeld en daardoor echt een plaatje.

Ook de woonkamer is er een van het kaliber ‘wil ik!’. De wanden zijn prachtig gestuct en de mooie kleuren en PVC-laminaat vloer benadrukken dit alleen maar. De erker zorgt voor de ruimtelijkheid. Toch is de houtkachel de grote smaakmaker; modern en authentiek geplaatst in de stijlvolle schouw, compleet met nieuw rookkanaal. Een doorloop naar links staat de volgende woonbeleving alweer op je te wachten, dit keer met Scandinavische insteek. Uit 2021, dus volledig nieuw, in gaaf matzwart design met tof dun werkblad in stenen look, enjoy!

Upstairs
Op deze verdieping heb je 3 slaapkamers, elk van fijn formaat, laminaat vloer en strakke wanden in hippe kleur. De badkamer is er voor jouw spa-momentjes. Ook deze komt uit 2021 en is dus nog in nieuwstaat, lucky you! Grote tegels in natuurkleuren zijn gecombineerd met een verfrissend witte en toffe terracotta tegel. Naast de inloop regendouche met easydrain is er het toilet, design radiator en trendy wastafelmeubel. Straks sta je ongedwongen mee te zingen onder de douche (want: inbouw muziekboxen) en zie je vervolgens wel meteen je gezicht in de verwarmde spiegel, yay!

Up, up
Hier heb je mogelijkheden! Een enorme zolder met aparte wasruimte is de huidige staat. Zo kan jij hem natuurlijk ook gebruiken, maar misschien vind jij een werkkamer of extra slaapkamer veel leuker.

Buiten
Hartje centrum wonen en dan zo’n tuin van 22 meter diep hebben, wie kan dat nu zeggen? Nou, de nieuwe bewoners. Oh ja, hij ligt ook op ‘zuid’, (jouw garantiebewijs voor ‘zon’), heeft een achterom en is volledig nieuw aangelegd in 2021. Komt ie weer: #wilje!

More
Less

Facts

Bouwjaar

1933

Inhoud

348 m3

Perceel

213 m2

Tuin

127 m2
zuid

Woonoppervlak

111 m2

Location

Centrum van Hengelo

Middelbare school

Montessori college of Avila college

Food & drinks

Ontdek de restaurantjes in het centrum!

Basisschool

IKC Titus Brandsma is leuk!

Supermarkt

AH in het centrum

OV

Buslijn 8, 11, 13, 51 & 59

Meet the neighbours

Nummer 9

Anne

Nummer 13

Mediadesk

Timeline

 • 2018

  Housewarming!

  Het huis gekocht en na een feestje, begonnen met de ''basis'' verbouwing: stucen, nieuwe elektra, nieuwe plafonds en het isoleren van de vloer.

 • 2020

  Isolatietijd!

  De gevels zijn geïsoleerd met Knauf Supafill (inblaaswol) en ramen zijn nu HR++

 • 2021

  Verbouwing deel 3!

  De badkamer

 • 2021

  Verbouwing deel 3!

  De keuken

 • 2021

  Verbouwing deel 3!

  De tuin

 • 2022

  Een volgende stap!

  Zie de foto

Energie

Energielabel

B

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, hr glas

Warm water

cv ketel
Intergas Compact HR
eigendom

Verwarming

cv ketel