Lenfertweg 8

Fleringen

€ 275.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Genoeg mogelijkheden in deze vrijstaande woning met volop ruimte, garage met carport en een heerlijk diepe achtertuin op zuidoost! Laat je droom uitkomen en maak de stap naar deze woning. 4 slaapkamers, een L- vormige woonkamer met veel lichtinval door de grote ramen en een aparte woonkeuken. Deze woning biedt jou verschillende opties om een smaakvol huis te creëren.

Bovendien kenmerkt de Lenfertweg zich door de rustige buurt en doodlopende straat. Een ideale plek dus! Daarnaast wandel je zo naar het vrije buitengebied wat maakt dat het hier heerlijk wonen is.

Ind.: Aangenaam die carport, je stapt altijd droog je auto in en uit. Kies je vervolgens de voordeur, dan bereik je via de hal de woonkamer. In deze ruime woonkamer heb je veel lichtinval door de grote raampartijen en biedt genoeg ruimte. Aan de woonkamer grenst de woonkeuken met daarnaast jouw kantoor, werkkamer of gewoon een heerlijke ruimte voor de kids. Wat óók een optie is: trek deze ruimte bij de keuken aan en je creëert nog meer ruimte! Dit is straks de ideale plek om samen te eten of met vrienden te tafelen. De keukenunit in hoekopstelling met keramische kookplaat, afzuigkamp, koelkast en vaatwasser is de plek die de chef in je laat shinen. Vanuit de keuken houd je een oogje in het zeil op de spelende (klein)kinderen in de diepe achtertuin en er is toegang tot de bijkeuken met was- en c.v. ruimte met aansluitend de ruime garage met zolder.

Terugkomend in de hal, vind je hier een toilet met wasfontein, provisiekast, meterkast en trap naar de eerste verdieping.

1e Verd: Op deze etage starten we op de overloop. Deze leidt ons naar de eerste slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Een fijne slaapkamer met vaste kasten, balkon en uitkijk over de tuin, super comfortabel. Open in de vroege ochtend de balkondeur maar en geniet van de eerste zonnestralen! Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee identieke slaapkamers, ook deze hebben vaste kasten en door de grote raampartijen veel lichtinval. De 4e slaapkamer, aan achterzijde gelegen, biedt genoeg comfort en is eveneens enorm praktisch te gebruiken als werkplek of opberg-/kastenkamer. Terug op de overloop gaan we naar de retro badkamer. Hier kun je jouw stijlvolle en moderne badkamer realiseren, ruimte genoeg ;).

Bijz.h.: Intergas Combi Compact 2010 * Genoeg ruimte voor je tuingereedschap en/of hobby met de overdekte bergruimte en de garage * De garage is tevens voorzien van een bergzolder middels vlizo trap te bereiken * Een overdekt terras realiseren? In deze megatuin is daar zeker een plekje voor te vinden! * Rustige, doodlopende straat en je bent tevens zo in het buitengebied * Fleringen en haar directe omgeving staan te boek als een toeristische locatie, door het nabijgelegen natuurschoon, waar je heerlijk kunt fietsen, wandelen of genieten van bijvoorbeeld Landgoed Herinckhave, de Kroezenboom en de Fleringer Molen. Voor de kids is dit ook een ideale plek! Er zijn voldoende speeltuintjes en voetbalveldjes dichtbij. Bij slecht weer biedt speeltuin Morskieft natuurlijk een ideale uitvalsbasis.

More
Less

Facts

Bouwjaar

1978

Inhoud

485 m3

Perceel

468 m2

Tuin

189 m2
zuidoost

Woonoppervlak

135 m2

Location

Hartje Fleringen!

Middelbare school

St. Canisius Tubbergen/Almelo

Food & drinks

DOK’S, Café Restaurant De Molen

Basisschool

RK Basisschool Heilig Hart

Supermarkt

COOP Albergen

OV

Viersprong: lijn 66 of 59

Mediadesk

Timeline

 • 1981

  Stuk grond bijgekocht

  Meer tuin!

 • 2019

  Het jaarlijks terugkerende feest in het weekend na Hemelvaart: 31 mei, 1 & 2 juni

  Ben jij hier volgend jaar ook bij? 

 • 2019

  Verhuizen

  Kleiner wonen dus een super kans voor de nieuwe koper om hier te wonen!

Energie

Energielabel

C

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

Warm water

c.v.-ketel

Verwarming