Oxfordstraat 15

Hengelo

€ 395.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Een heerlijke plek, een flink aantal vierkante meters én energiezuinig middels bouwjaar 2000: de perfecte mix voor gelijkvloers wonen vind je hier. Toch is er meer, want je zal merken; dit ruime appartement biedt véél woongemak.

Check alvast even jouw eerste ‘gemak’-plussen:
- Je auto parkeer je hier overdekt op je eigen P
- En de fietsen in de gemeenschappelijke gesloten berging
- Al je hobbyspullen? Die kunnen opgeruimd uit het zicht in je eigen ruime berging in het souterrain
- Voor de dagelijkse boodschap fiets je in 2 minuten naar winkelcentrum Slangenbeek. Of; laat de AH ze gewoon bezorgen. Your choice!
- Ben je fan van de natuur? Dit appartement ligt aan de rand van de wijk Slangenbeek en is daarmee direct gelegen aan het buitengebied. Ja, hier is het ontspannen wonen!

Nog meer gemak
Rij het eigen terrein op naar jouw overdekte parkeerplaats en dan is het maar een paar stappen naar de gesloten entree met videofoon installatie. Kom binnen en je vindt deze goed onderhouden topper op het eerste woonniveau, dat betekent dat je met 5 treden - of de lift - snel en gemakkelijk je appartement bereikt. Een extra plus: hij is gelegen op de hoek en daarmee pak je door het XXL brede zijraam veel lichtinval en een extra uitkijk op het groen.

Welkom!
Eenmaal binnen loop je via de hal rechtdoor de grote living in. Naast het grote zijraam, aan beide zijden een grote raampartij met toegang naar de balkons, dus aan lichtinval geen gebrek hier. De halfopen moderne keuken is een direct onderdeel van de leefruimte en het raam zorgt ook hier voor voldoende licht. Niet genoeg plek? De oorspronkelijke berging is bij de keuken aangetrokken en hier vind je de rest van de inbouwapparatuur, dus laat de chef in je maar stralen!

Naast de #huge living staan ook nog eens 3 slaapkamers tot je beschikking, een aan de achterzijde en 2 aan de voorzijde. De grootste slaapkamer vind je aan de voorzijde en heeft een handige wandenkast over de volle lengte; plek te over voor jouw garderobe. Hieraan grenzend die keurige badkamer met doucheruimte en wastafelmeubel om samen aan de dag te beginnen. Als we de volgende deur openen dan komen we in de berging, de perfecte plek voor de wasmachine, droger en extra koelkast.

Jouw buitens
In de ochtend geniet je van het eerste zonnetje op het balkon naast de keuken, maar ook in de avond komt er genoeg vitamine D binnen aan het balkon aan de overzijde. Check vanuit hier maar eens de view: uitzichten om elke dag van te genieten!

More
Less

Facts

Bouwjaar

2000

Inhoud

339 m3

Perceel

0 m2

Tuin

8 m2
noordwest

Woonoppervlak

112 m2

Location

Natuurplekje rand Slangenbeek!

Middelbare school

Wordt ‘t Montessori of Avila college?

Food & drinks

Zoek de barretjes op in de stad

Basisschool

De Telgenkamp & De Rank = top!

Supermarkt

Wijkcentrum Slangenbeek

OV

Lijn 8 en 13 op 5 min lopen!

Mediadesk

Energie

Energielabel

B

Isolatie

volledig geisoleerd

Warm water

cv ketel
Remeha Tzerra
eigendom

Verwarming

cv ketel

Plattegrond