Regentessestraat 31

Enschede

€ 285.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

De woorden van de verkopers zeggen genoeg:

“Onze woning werd samen met 11 andere identieke woningen in maart 1997 opgeleverd. Mijn vrouw en ik kochten hier voor het eerst onze eigen woning in de wijk Horstlanden-Veldkamp. Regentessestraat in Enschede was daar en werd als eerste bouwproject van formaat als onderdeel van het nog grotere stadscentrumvernieuwingsplan gerealiseerd. In de jaren erna volgden nog vele soortgelijke projecten, waaronder o.a. de Groene Bogen. Een wijk die het eigene uit lang vervlogen tijden nog steeds ademt en waar volop wordt genoten en geleefd.

Drie unieke eigenschappen van het huis deden ons besluiten om de grote stap te wagen. Ten eerste is dat de unieke ligging aan een niet-doorgaande straat. Geen langsrazend verkeer, maar rust en veiligheid. Ten tweede de nabijheid van het stadscentrum. Vijf minuutjes lopen en je staat in het bruisende hart van Enschede. Last, but not least, de relatief grote perceeloppervlakte en dat voor een woning in bijna hartje Enschede. Waanzinnig! Voldoende bebouwbare oppervlakte dus voor een uitbreiding van de woning in 2000 aan de achterzijde. In 2004 lieten wij ons huis nog eens uitbreiden met een extra woonlaag. Een eigen parkeerplek onder een heuse carport.. om nog maar niet te spreken over de enorm diepe tuin van maar liefst 13 strekkende meters! Privacy alom, speelplekken voor de kindertjes, een wandeling in het nabijgelegen Volkspark. Voor eenieder wat wils!

Regentessestraat: een leuke straat met vriendelijke, behulpzame medebewoners. Een straat waar men zo af en toe een praatje met elkaar maakt en klaar staat voor elkaar als het nodig is.

Wij kijken terug op inmiddels 24 jaar prettig wonen en zijn nu op het punt in ons leven om te kunnen kiezen voor kleiner en om onze huidige woning achter te laten met een lach en een traan..”

Peter, Gerrie en Larissa

More
Less

Facts

Bouwjaar

1997

Inhoud

430 m3

Perceel

181 m2

Tuin

60 m2
west

Woonoppervlak

134 m2

Location

Alle voorzieningen binnen handbereik

Middelbare school

Keuzestress in Enschede!

Food & drinks

Gezellig naar de Oude Markt? 1 km lopen!

Basisschool

Dichtstbijzijnde: Prinseschool op 350m

Supermarkt

De Aldi, Lidl en Jumbo zijn dichtbij

OV

Station Enschede? Slechts 1 km verderop

Mediadesk

Timeline

 • 2000

  Uitbouw achterkant

  Samen met de beide buren is het huis 2,80 meter uitgebouwd

 • 2004

  Extra woonlaag

  Een verdieping extra: met grote zolderkamer en wasruimte

 • 2021

  24 jaar fijn wonen!

  Vele jaren hebben we hier met veel plezier gewoond!

Energie

Energielabel

A

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd, hr glas

Warm water

cv ketel
Intergas HR combiketel
eigendom

Verwarming

cv ketel