Steenstraat 115

Oldenzaal

€ 378.000 k.k.

Brochure

Huis & Buurt

Jouw eigen ‘torentje’ in #Oldenzaal, hoe mooi is dat! Uniek in alle opzichten, thans in afbouwfase en het kan jouw geluk zijn dat de verkoper (zonder te bewonen) nu al kiest om te verkopen! Dit is energiek wonen met een knipoog naar die knusse tuindorpachtige sfeer, passend bij het straatbeeld van de jaren ’30, maar dan als herenhuis gebouwd in 2018.

Stadsbleek kenmerkt zich door een ‘dorpskarakter’ in een hip jasje, waar gezelligheid van verschillende leeftijdsgroepen en kinderen die spelen in de binnenstraten samen gaan. Koffie drinken of bijkletsen op een tuinbankje, je maakt contact, ziet wat er gebeurt, maar hebt bovenal je eigen stadswoning met 2 eigen parkeerplaatsen!

Ind.: De entree biedt direct alle ruimte, want deze is diep, voorzien van een trapkast en een vrijdragend toilet met wasfontein. De living is tuingericht en er is gekozen voor een maximale uitbouw van 2,4 meter over de volle breedte. Volop ruimte dus en een brede glaspui aan tuinzijde en uitslaande deuren naar terras. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van het woonhuis en vanuit hier kijk je tevens op straat waar de hele dag beweging is. De keuken is niet inbegrepen, maar we hebben een fraai ontwerp van Superkeukens voor je klaarliggen!

1e Verd.: Overloop, in plaats van 3 is gekozen voor 2 slaapkamers waarbij de slaapkamer aan achterzijde is voorzien van een opening naar een riante inloopkast. Uiteraard is het mogelijk om deze uit te voeren als 3 slaapkamers. De badkamer bevindt zich aan voorzijde, waardoor er altijd lichtinval is en er goed geventileerd kan worden. De badkamer heeft alle voorzieningen, maar is niet afgebouwd. Daarmee dien je zelf de keuze aan sanitair en tegels te bepalen. Vaste trap naar…

2e Verd.: Deze zolder is een balzaal en biedt de mogelijkheid, naast de wasgelegenheid en c.v.-ruimte, voor 2 extra slaapkamers. Een hoge nok en je zult direct onder de indruk zijn van het torentje met 4 ramen.

Bijz.: * Intergas HR combiketel 2018 * Zonnepanelen achterzijde * Hoogwaardig geïsoleerd, energielabel A * Hardhoutenkozijnen (draai-kiep) met HR++ glas * Qua comfort zit je hier zeker goed, vloerverwarming op de begane grond * Op deze woonplek kun je straks oprecht trots zijn: bijzonder door de signatuur van de architect Christoph Kohl en elk huis zijn eigen identiteit, letterlijk midden in Oldenzaal * Schuur met achterom * Ook de tuinmuren zijn inbegrepen en een extra zijpoort is optioneel aan de Rozengaarden * De tuin is al gedeeltelijk aangelegd: een haag in je voortuin, voetpad naar je voordeur en als erfafscheiding wordt er een hekwerk geplaatst * 2 eigen parkeerplaatsen (nummers 1 & 6) * Een kleine voortuin, maar juist dat geeft dat fraaie aanzicht en net even die privacy * Worden Schasfoort Makelaars en jij straks (over)buren? We nodigen je graag uit en vertellen het gevoel van wonen (en werken) op deze fantastische plek! * Proef hier het èchte stadsleven, carnavalsoptocht voor je deur, terrassen & winkels om de hoek, het = genieten op deze plek!

More
Less

Facts

Bouwjaar

2017

Inhoud

610 m3

Perceel

183 m2

Tuin

60 m2
oost

Woonoppervlak

162 m2

Location

Alles woont & beweegt hier om je heen

Middelbare school

TCC Lyceum om de hoek

Food & drinks

Tapas op de Groote Markt

Basisschool

Nutsschool 5 min

Supermarkt

In het centrum 5 min

OV

Bus of trein naar de deur

Meet the neighbours

No. 111

No. 113

No. 115

No. 117

No. 119

Mediadesk

Timeline

 • 1938

  Zo was het 80 jaar geleden

  Dit is nu wel even anders hé? Maar wat blijft het leuk de historie van deze plek te zien.

 • 2016

  Eerste ontwerpen

  Onder architectuur van Christoph Kohl.

 • 2016

  Voor start bouw!

  Plaatje hé?

 • 2018

  Buurtfeest

  Uiteindelijk heb je buurtfeest met 4 nieuwe buren!

Energie

Energielabel

A

Isolatie

dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd

Warm water

c.v.-ketel
Intergas HR combiketel
eigendom

Verwarming

c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk