Disclaimer

Aansprakelijkheid

Onze website wordt zorgvuldig samengesteld en bijgehouden. Wij streven naar actuele en correcte online informatie. Toch kan het zijn dat op een bepaald moment bepaalde informatie verouderd is of onjuistheden bevat. HOME makelaars is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van de informatie op deze website. Sommige verwijzingen in deze website voeren naar informatiebronnen die door derden en onze opdrachtgevers worden bijgehouden. Hier hebben wij geen controle over. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid of actualiteit van informatie via derden. HOME aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade als gevolg van het niet beschikbaar zijn of niet behoorlijk functioneren van de website. 

Intellectueel eigendom

HOME makelaars behoudt zich de rechten en bevoegdheden voor die haar toekomen op grond van de Auteurswet, Merkrecht en andere intellectuele wet- en regelgeving. Dit geldt voor alle corporate communicatie.

Het is niet toegestaan het concept, de tekst, de grafische voorstellingen, of elementen hiervan, online of offline, te verveelvoudigen of openbaar te maken. Het bewerken, kopiëren, dupliceren, publiceren, distribueren of commercieel gebruiken van informatie op deze website, inhoudelijk en uiterlijk, is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van HOME makelaars.